Bloggpaus

Jag tar också en blogg paus så slipper ni få halvdan uppdatering, vi kommer tillbaka nästa vecka!


Ingen bloggning för min del

Den här veckan står bloggen tom från mina inlägg. Tänkte hitta på andra saker och inte känna att uppdateringen ska vara bra, ska åka iväg med Bailey till en kompis som har en gård på de mest off ställe utan mottagning typ så kan ändå inte blogga x'D Bailey ska få värsta chill veckan och bara ridas ut på och mysa bland alla små andra plutteponnisar!


Kollar Twilight där min man är delaktig😍


Mumms


Bullandö

Sitter på Bullandö och äter lunch med mamma med flera, en allmänt mysig dag :)


Hanna Widerstedt

Ringde henne och hon svarade, förutom att när vi började prata la hon på.. Förstår henne haha! Lite random inlägg sådär, sitter och äter popcorn och ringer kändisar för att fördriva tiden.. Nej jag är inte själv för så tråkigt är inte mitt liv :) Är fortfarande med Alexandra.


Hej alla våra underbara läsare!

Lite kort om kvällen igår.. Kom hem från stallet där vi hade lastat ut allt och fixat Bailey. Hej packning! De var bara att samla krafter till att packa upp (även om mamma gjorde mest så de behövdes inga mega krafter) allt och sätta på tvätt maskiner. När allt var klart satte sig jag och mamma och kollade på tv och åt B&J sen så gick jag ut med Ragnar vid 21 tiden och träffade en liten kompis så jag lämnade Ragnar, hämtade kudde och tandborste och gick hem till henne. Jag och Alexandra gick ut och besökte naturen och sen gick vi till statiol och köpte goodis! (tror att de här är de tråkigaste inlägg jag någonsin publicerats) Men men, nu ska jag försöka somna om, de e ju så ljust ute! Ragnar var trött på hemresan (se bild)


Cykling

Är helt slut, har cyklat 2 mil med mamma och har precis kommit hem så nu sitter jag här och lökar sönder (fjortis språk men är man fjorton och fjortis så är man) och ska duscha och sen rensa min garderob och flytta över alla kläder till nya rummet! Idag va vi och kolla på tapeter och vi hitta en jätte fin :) åh de kommer bli såå mysigt i "nya" rummet!


Gå mitt i vägen style

Nu ska vi åka hem, går en sväng nu innan vi åker :)


Efterrätten ganska chill


Falun dag 3

Startar som nummer två i klassen... Suck, men nu ger vi gärnet!


Så tomt

 
 
Nu har vi burit kartong efter kartong upp och ner i trappor hela kvällen så är aningen trött. Det är så tomt i hans rum nu och det ekar nästan när man pratar där inne, fast det dröjer inte länge innan jag har flyttat in! Nej nu ska jag sluta skriva sånna inlägg om att min bror har flyttat utan gå och läga mig istället.

Då går flyttlasset till andra breddgrader

Nu har bror- min bästavän flyttat.. Fast jag kommer nog flytta efter ;)


Vinst och nationellt kval!

Idag i LA:1 vann jag på 71,84% vilket jag är mega nöjd över! Många 8:or vilket är riktigt roligt att se efter massa tråkiga resultat på senaste tiden, så himla nöjd! Nästa klass var LA:P1 och de vräkte ner regn. Kramade ur mina handskar ett antal gånger, tyglarna gled ur handen i programmet och Bailey var på hugget vilket inte var någon bra kombination, men.. även om Bailey stannade för att bajsa och vägrade gå fram, många missar i galoppen och dålig övergångar så fick vi 62,10% vilket ledde till mitt första nationella kval! Leendet är stort! Pyjamasen i högsta hugg efter spöregn!


En Vacker Dag I Solen

 
Det är ungefär ett år sedan vi var i Falun och det var dem roligaste tävlingarna jag varit på, Ett minne för livet!
Det verkar som  att Sverige inte tycker det är försent att leverera sommar, men bättre sent än aldrig. Nu på morgonen har jag ätit frukost i solen och solat en stund i ett försök att jämna ut min ''bränna'', vet inte om jag lyckats så bra... Dressyr OS började för en halvtimme så ska se om jag hinner se en snutt av den innan vi ska åka vidare till Vallentuna och hämta hästsläpet (som är till Salu) och ska packa den med möbler eftersom min Bror flyttar hemifrån idag. Så kommer ha fullt upp hela dagen och kommer därför inte uppdatera så vansligt mycket.
 LYCKA TILL IDAG LINN, VI HEJJAR !
 
 

En Vacker Dag I Solen

 
 
 
Det verkar som  att Sverige inte tycker det är försent att leverera sommar, men bättre sent än aldrig. Nu på morgonen har jag ätit frukost i solen och solat en stund i ett försök att jämna ut min ''bränna'', vet inte om jag lyckats så bra... Dressyr OS började för en halvtimme så ska se om jag hinner se en snutt av den innan vi ska åka vidare till Vallentuna och hämta hästsläpet (som är till Salu) och ska packa den med möbler eftersom min Bror flyttar hemifrån idag. Så kommer ha fullt upp hela dagen och kommer därför inte uppdatera så vansligt mycket.
 LYCKA TILL IDAG LINN, VI HEJJAR !
 
 

Ensam vaken

Vilma ligger under mig i vånings sängen och sover. Segis! Klockan är ställd på 8, skulle kunna vakna 9 men båda gillar att gå upp tidigare än vad man behöver. När vi kommer till ponnisarna så ska vi gå ut med dom på en promenix, idag är det LA:1 och P1 för min del. Jätte nöjd med gårdagens ritt :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3089745/images/2012/pic_5013758cddf2b3273300085c.jpg" class="image">


Falun dag 1

Red LA:1 på 64,21%, ganska nöjd men med massa missar tyvärr! Vilma vann i sin klass på 61,57%. Lite strängare domare i hennes klass.. Nu mot stugorna och vattnet för att ta ett dopp!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3089745/images/2012/pic_5012c87d9606ee7bb60003e9.jpg" class="image">


Min hund jag hade en gång i tiden

I frågestunden var den en fråga om jag hade haft några andra djur än hästar och ja, jag har haft en hund. Han hette Bradley aka Brädan och var en Manchester terrier, vilket är en väldigt ovanlig hundras och det finns bara ett fåtal i Sverige (om dem ens finns kvar?). Brädan var den mest perversa, korkade och äckligaste hund jag någonsin har träffat men han var även väldigt snäll mot de som var snälla mot honom. Han åt ett paket ipren, 200g choklad, lakrits, flera paket tuggumin, hela tuben inklusive tuben kaviar, 2kg lösvikt godis på en och samma gång, senap i mängder, klubbor och sin egen spya, allt en hund helst inte ska äta helt enkelt men det gjorde inte honom svag nejnej han levde lyckligt iaf. Man kunde aldrig ha dörren öppen för då rymde han till grannens Golden retriver som han var väldigt förtjust i. Han var väldigt argsint av sig och vaktade gärna en sko, ett gosedjur eller ett klädesplagg eller något annat som han tyckte om och då var det bara att passa sig. När han var valp och vi hade haft honom i några månader så tappade en kompis till familjen honom i golvet så efter det fick man inte lyfta honom. När han blev äldre bet han min storebror och min mormor och han hade även gjort massa andra saker som tydde på att han inte mådde bra, så vi åkte till veterinären med honom och då konstaterade dem att han hade cancer och det var bara att ta bort honom. Få inte en dålig bild av honom/rasen det här var bara dem dåliga sidorna, det finns dubbelt så många bra.
Söta vackra lilla hund, saknar dig <3
 
 
 
 

I Faluns skogar


Badbilder

Haha, Bailey blir fläckig på rumpan när han är blöt!
 

Snart framme i Falun

Ligger först av mina dressyrvänner som åkte innan mig. Men å andra sidan har vi buss så vi får åka fort och pappa kör fort haha! Vi har i alla fall bara 7 km kvar och dem andra har 50 km kvar. Tjoho!
 
 

Världens undergång

Hela http://blogg.se">blogg.se var störd igår som de flesta vet så mina fina skrivna sagor med bilder kom inte upp... Annars får jag publicera utan bilder helt enkelt! I alla fall du red jag inte Bailey igår för jag klarade inte av att rida honom alla dagar innan meeting så de blev schamponering och en tripp genom bostadsområdet :) Bailey fick däremot gå ut i hagen idag så om han har rullat sig så blir jag nog lite sur, fast han är ju häst så vad ska jag bli sur över? Visst, jag kan kontrollera en skänkelvikning men inte att hästen inte ska få ha lite "fritid" haha!


Mot stallet

Nu ska jag till stallet och rida, vill verkligen inte för Bailey har inte fått en ända ledig dag den här veckan och nu ska han gå fyra klasser på tre dagar ni i helgen. Men får väl ta och lyssna på min mamma och tränare, går något dåligt kommer jag skylla allt på dom... Mohaha!


Min egen gjorda blomsterkrans

Jag fick ett ryck så jag plockade en blomma och satte fast i mitt halsband, kände hur de framhävde mina ögon! Liksom, varför kan inte jag få smycka ut mig?


Dagens planer

• Åka till Linda med paket och säkert fika som gamla tanter • Sen åka till stallet och rida, Bailey får ingen ledig dag innan Falun, han ska joggas i alla fall och bli schamponerad! • Packa som en tok!! Har investerat nya vita handskar, har aldrig ridit med vita handskar så de får bli premiär, nya likadana vita damasker som jag har nu men de jag har börjar bli slitna och "gråvita", sen tror jag inte att de var något mer, min syster har köpt vita benlindor men hon bor just nu i Göteborg så orkar inte ta en tripp ner dit haha! Har redan två par så de räcker nu i helgen :-) Favorit skydden..


Ute, cykeling med the hund

Ragnar bjuder..


Besök på mc donalds

De får bli ett litet stopp förbi äckel resturangen Mc Donalds, liten lätt "lunch" med typ en hamburgare.. Ska hem till Linda snart som fyller år! Redan nämnt en gång men jaja ;) Nu ska vi in på stockholm ridsport och köpa fler damasker till meetinget :D


Hipp Hipp Hurra På Min Födelsedag

Säger Grattis till mig själv eftersom jag fyller fjortis idag ;)
 
 

Film

Sitter och kollar på en film på nian. Riktigt bra faktiskt..! Eller helt okej kanske är mer rätt, eller ganska bra. Något mitt i mellan, krångligt.. Jaja, har ätit upp en chokladkaka, en sån där liten, som är runda.. Känner mig inte lika tjock då, + 2 kiwiisar! Både nyttig och onyttig! Bra kombi liksom ;) Imorgon fyller Linda år!! Ska hem till henne med paket, tänkte leka jultomte..


Bailey har fått ryckt man!

De behövde han, i alla fall ni inför Falun! Då ska han vara fin, även om de går dåligt eller bra. Jag har verkligen inga krav men kommer ända prestera mitt bästa, hoppas jag. Ska i alla fall ha en mysig helg med massa vänner, bra ritter och glada miner. Har ganska svårt för att vara sur efter en ritt då de ofta är mig de är "fel på" ;) I så fall är jag sur på mig, Bailey får alltid godis och klappar även om de gått dåligt! En ganska bra egenskap..


Våra slushar!


Soligt värre

Idag är de ju stekhett. Känner mig som en köttbit på grillen! Jag och Vilma har varit i stallet och hon red lektion, så antar att hon kan delta i min klubb :) Vi tänkte gå och köpa slush, sen kanske gå ner till vattnet och bada, i fall Vilma vill såklart! Skulle vara mysigt, har inte badat i annat än pool de här året så de skulle vara roligt :D Fast just nu längtar jag efter slush!


Från de dåliga till de goda

Jag har länge levt i ett rum som inte är mycket större än en skolåda (bokstavligen) och igår eftermiddag var vi och kollade på en lägenhet som min moster är villig att låna ut till min bror, så nu flyttar han ut och jag flyttar in i mitt nya rum som är tre gånger så stort som min skolåda! Så den här veckan blev inte helt katastrof iaf.
 
 
 

Varför?

Jag gråter inte över min vikt eller min kroppsform... jag gråter över min längd.
Någon frivillig att skänka 15 cm till en människa i nöd? Ganska omgående tack.
 

Blåbeer


Hemma hos Linn

Sitter i köket hemma hos Linn (som inte är hemma) och mamma ska hämta prover av jackan till klubben!


Hemmas hos Vilma

Just nu sitter vi i Vilmas kök och leker sociala, Vilma har sin mobil och jag har min. Eftersom att båda "driver" bloggar så tänkte vi ta en stund att skriva lite... Fast jag har inte så mycket att skriva, red barbacka på Bailey idag, han fick gå lugnt i skritt, trav och galopp. Han var lydig och lyssnade och var inte de minsta tramsig :) Skönt när han inte får för sig att ta en snabb färd längs långsidan eller något luftsprång när jag inte sitter i en sadel.. Haha! Nu ska vi laga mat! Chao!


Like a boss

Min nya kompis!


Vaknade lite senare..

...än vad jag trott. Så nu har jag inte mycket tid på mig att fixa iordning mig, packa till Vilma, åka till stallet, rida, åka hem till Vilma och sen är allt lugnt. Vi ska prata lite om Falun och meetinget, vad vi ska ha med och så. Vi ska bo i samma stuga och allt! Awesome! Vilma och hennes fina Wonder!


Outfits

Jag tycker det är så kul att matcha hästen och ryttarens outfit och har själv några favoriter, men den absolut topp 1 är nog min rosa och ärligt så slår den allt. ;)
 
 
 

Zzzzz....

Blev inte mycket till bloggning idag inte, men jag hade en gäst här som sover hos mig så kände att jag ville vara social. Tänkte sova nu, vi har suttit i vår fatboy hängmatta från 01 till nu, halv fem. På de timmarna har vi pratat om allt mellan himmel och gjord, ätit kiwii och kollat på stjärnorna som inte fanns. Är väldigt pigg så vet inte om kg kommer somna på ett tag.. fast jo, känner mej en smula trött :) Min älskade hängmatta!


Städ dag

Idag är de städ dag för min del, vädret tillåter ingen solning och som den badkruka jag börjar bli (konstigt nog är jag bara badkruka när de gäller att bada i pool) så vill jag inte bada heller. Så idag får de bli den efterlängtade städ dagen. Jag har också själ att städa och de är för att jag är allergisk mot hund, och Ragnar sover i min säng på nätterna och gärna på kudden, och dammallergiker vilket vi har gott om i vårt hus. Då brukar jag öppna fönstrens vilket hjälper ett tag, men eftersom jag är allergisk mot gråbo, Björk och timotej så blir de ju inte bättre för de flyger in i mitt rum. Jobbigt läge... Nu fick ni en liten saga om något fruktansvärt ointressant ;) Nu ska jag städa! Allt jag är allergisk mot i bild, så ni har någon aning om vad allt är :)


Min åsna


Hemfärd

Efter att ha bokat om våran hemresa X antal gånger så bestämmde vi oss för att åka hem idag! Båten går 00;50 så vi har tid kvar här i Visby och just nu sitter jag på ett urmysigt litet kafé och vi ska snart röra på oss för att sedan möta upp bror och hans kompisar så ska vi äta middag och sen åka båten hem! Igår kväll så tog vi cyklarna och cyklade till lillklint och skådade den finfina solnedgången.


Som vanligt då...

...så håller inte solen länge! Alltid bara lite på morgonen.. sen blir de mulet, kallt, blåsigt osv. Kommer nog börja regna och så kommer de börja åska. Skulle inte förvåna mig, vilket är tråkigt. Blir nog uteritt för Bailey idag, om de inte åskar dvs ;) Men de håller vi tummarna för att de inte ska.
 
Snart är de ju meeting i Falun! Fredag till Söndag, fyra klasser sammanlagt! Har ju inte tränat Bailey så mycket nu innan då Falsterbo har varit besökt av mig så har inga stora förväntningar.
 
Hittade en bild på goggle på Bailey när han inte bodde hos mig!

Weird?!

Det mest konstiga eller ja jag vet inte vad man ska kalla det kanske hemskaste som hänt mig inom ridningen är när vi var på Ultuna och skulle hämta hem Michi från ett nattbesök och vi kom dit och personalen hade tappat bort honom, yep dem hade tappat bort min ponny.. haha. 
Vi kom dit och vanligtvis så brukar det ju vara massor med folk, veterinärer och skötare där men denhär gången var det helt tomt inte en enda människa men det tänkte inte vi på så vi gick in i receptionen och ''prickade av honom'' (eller vad man säger) och sen var ju bara frågan, Vart står han? Så vi traskade runt där in och ut i varje stall ett par gånger och letade men utan resultat, tillslut kom det en människa som jobbade där så vi frågade men inte ens han visste och så var det med kanske 3 stycken till sen kom veterinären som toghand om Michi och visade oss, hehe galet. 
 
 
Ni som är känsliga bör nog inte läsa detta!!
 
Samma dag som vi var där och det hände så var mamma inne i ett sterilt stallt och bad mig och pappa vänta utanför och det här var nog det värsta jag sett, när vi stod och väntade kom hovslagarna som jobbar där och den ena drog en pirra med en häst i två blåa sopsäckar, den va kluven på mitten och hovarna stack ut i öppningarna. Den synen sitter fortfarande kvar och helst vill jag inte veta vad dem gjorde med Michi och Bandito efter dem avlivades, det tror jag ingen vill veta.. 
 

Solen har flyttat till vårt hus

Solstolen väntar på mig! Hur härligt som helst! Förutom att de blåser så är ju vädret på topp, ridningen får bli på kvällen då både jag och Bailey inte hade tänkt att svimma. Har aldrig svimmat, undrar hur de är... 
Hursomhelst så kommer jag inte umgås med datorn idag, men Linda har fixat något tidsinställt och jag får väl komma på något att skriva från mobilen. Nu på sommaren, vad ska man skriva? "Hej, ska sola nu, hej då" "Vet inte vad jag ska skriva" "Ska väl ut nu och ta de lugnt, hej då!" Hejsan, ska ut och sola nu!"
 
Bara för att skriva något så ploppade mina mackor upp ur brödrosten så.. chao!
 
 

Västerås besök

Har åkt från utställningen nu och gjorde ett stopp i Västerås så mamma kunde hälsa på sin kund. Ska väl åka snart antar jag, förbi ett fik kanske och besöka kakorna ;) Har blivit en liten gottegris, även om jag inte är tjock så äter jag hela tiden. Inte stora matportioner utan massa små ät. Glass, kakor, choklad, bara små saker man hittar. Kommer nog vakna en dag och jag är mega tjock. Men jag rider ju, rör på mig hela tiden, går ut med Ragnar, cyklar och så varje dag... Kanske de som gör att jag håller mig i okej form haha ;) Haha kolla hur en tjej i stallet ser på lerinpackning..


Hund utställning

Uppstigning vid 5 på sommarlovet för att åka på sista hund utställningen för att ta Ragnars sista Cert hoppas vi. Verkligen inte roligt... Har typ gjort 10 snoozar för att inte somna om haha! Tävlingen är i Köping och där finns de antagligen ingen mottagning så ni kommer få läsa om de här inlägget några gånger för att ha något att läsa över huvudtaget ;)


Så fruktansvärt underbart väder att rida i

Red ute barbacka i åskan idag, ganska mysigt. Men sen blev de värre och Efter en sekund vart de pölar i marken.. gick in i ridhuset då.. Vilket va ganska bra så vi kom undan tsunamin ;)


Om jag fick byta liv med en person

Om jag fick byta liv med en person skulle det vara supermodellen Miranda Kerr. 
Hon har den perfekta kroppen, så sjukt snyggt hår, hon är söt, gift med den snyggaste mannen och hon har det roligaste jobbet. Hon är perfektion. Hon är även en utav de få modeller jag vet som inte svälter sig själv utan äter mer hälsosamt och fortfarande har den perfekta kroppen. Och det jag tycker är roligt är att jag har fått höra av ett par stycken att jag är lik henne, det tycker jag är kul ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommaren börjar närma sig ju

Sommaren 2010 har alltid varit den bästa. Sol och typ 30 grader varje dag, man var ingen badkruka så poolen var ens bästa vän. Solstolen var till för gamlingar (tack Linn, för enligt mig är Solstolen de bästa som finns idag) som var så måna om att bli pepparkakor så där låg de i flera timmar, när jag i poolen blev mer brun än dem. Och solskyddsfaktorn, själv låg man guppandes i poolen som en kritvit hal tvål när alla andra i solstolarna inte hade en droppe på sig och de såg ut som brända tomater. De va ju så viktigt att ta hand om skinnet i stark sol? Eller? I alla fall så var den sommaren bäst av av alla, sen vet jag ju inte om sommaren innan den va bättre för så "långt bak minne" har inte jag,..

Är de någon mer som tycker att 2010 var en bra sommar? Och varför?

De är såhär vi barn måste se ut (såklart va de jag som själv klädde ut mig)

 

Men.. jag blev ju brun :)

 

 


Dagens stallvistelse

 
Red lektion idag, outfiten var orange. Enligt tränare hade han aldrig gått såhär bra vilket var riktigt roligt att höra nu till meetinget nästa vecka. 
 
Sen så hjälpte jag en tjej i stallet att borsta och fixa hovar på hennes bjässehäst då hon va kvällsfodrare idag! Hennes häst är nästan 1,90 i mankhöjd, huvudet är gigantiskt och hovarna äckligt stora. Fick också ta en pall för att nå till ryggen när jag borstade haha!
 


Failbilder

Under mina år som ryttare och 32 hästar/ponnysar jag ridit så har det klickat in flertal failbilder som jag tänkte bjuda på. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Utomlands

Åh vad jag vill åka utomlads, är så avundsjuk på Linn som ska åka till Thailand i 10 veckor under de värsta månaderna här i Sverige, jag var nära på att åka med men hade behövt betala resan själv och hade ingen lust att lägga ut mina pengar på de. Mamma och jag har varit påväg att åka till Köpenhamn ett par gånger även fast det inte är så långt borta så duger det gott å väl. Senast jag var utomlands var två år sedan i Italien och jag kan inte påstå att det var en så lyckad resa... hehe. Vi åker inte så ofta utomland i vår familj då vi haft hästarna att prioritera i förstahand men nu när vi inte har några så kanske vi kan åka, skulle verkligen vilja göra det. 
 
 
 
 
 
 

Så här efter ett tags bloggande får man något som folk kallar "Rubriktorka" Haha

Jag bet inte.. Men Lindas tidsinställde tänkte ploppa upp den 27?? Jättemärkligt Linda xd! Iaf så njuter jag av den ända dag solsken så tänkte vara ute en massa. Rider lektion ikväll och innan ska jag hunnit smörja 2 träns och ta de lugnt. Tight med tid men jaja ;) Blå himmel med ett moln!


Middag i Vaxholm

Eftersom far min är så snäll så bjuder han på middag idag i Vaxholm. Så himla mysigt! Har varit där en gång med pappa förut och maten är underbart god. Lite tantvarning på den meningen men men. Bara för att jag just idag är på världens bästa humör så låter jag nu mamma ha laddaren till telefonen. Har bara 7% men som sagt, är på världens bästa humör. Så måste hinna publicera innan telefonen stängs av haha!


I Gallerian

Sitter nu i gallerian och har ätit lunch med mamma. Ska väl inte sega för Ragnar är själv hemma, måste hem till honom men har bara varit borta i 2 timmar vilket inte är hela världen. Vi har iaf köpt Cupcakes nu som vi ska hem och mumsa på, fanns minst 10 olika sorter och de var helt nybakade.. Yummi!! :) Tyvärr fanns de inga för hundar, konstigt..


Vilket dåligt inlägg sist

Usch va dåligt formulerat och osammanhängande mitt föra inlägg var. Ojoj haha! Nu ska jag gå ut med Ragnar sen ska jag och mamma åka iväg till Gamla Stan :) Vi ska inte på något museeum eller nått så ni inte sitter och skrattar åt mig nu. Jag kanske berättar senare vad de va vi va på! Så igentligen med andra ord så kommer inte jag kunna uppdatera något. Antar att Linda har fullt upp med att ta de lugnt på Gotland men tror hon gjort något tidsinställt :)


Dressyr

Ny sitter min tränare på Bailey och klämmer och säger åt honom på skarpen ;) Rider efter henne så får jag glassa lite vilket jag aldrig gör annars haha :) Mycket häst att rida, liten storhäst! Tänk, mina ridbyxor matchar padden haha!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3089745/images/2012/pic_5005c621e087c31e2e000019.jpg" class="image">


Visby

Just nu är jag inne på intersport där dom har snabbt Wi-Fi så kan passa på att blogga! Jag har det så mysigt här på Gotland och imorse så cyklade vi en sväng, mamma och pappa på deras 10 timmar gammla cyklar och jag på en damcykel från 1930-talet men en spidohjälm kändes bra! Men alla vet ju redan att Linn och jag vågar bjuda på oss själva så det gick bra :) Ikväll kommer bror och hans kompisar och vi ska grilla, myspys !

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3089745/images/2012/pic_50058311ddf2b30a4b001281.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3089745/images/2012/pic_50058311ddf2b30a4b001281.jpg" class="image">


Posten

Har anlänt till posten nu och lämnat paket, jultomtevarning..;) Ska vidare till Täby och köpa shortsen sen till stallet där jag borde vara om 20 min för rider 19.30 men de här går segt. Får nig stressa genom hollister och mörkret ;)


Den lediga dagen höll inte hela dagen

Idag är jag tvungen, att åka till hollister och köpa ett par shorts för jag måste ha dom imorgon. Så de lediga höll inte länge men de är ett måste att införskaffa till imorgon :) Ska äta lunch sen tror jag att mamma och jag åker. Har inte packat upp än från Falsterbo och de är något jag måste göra.. typ nu.. Någon som hört om Haga Hill som byggs i Skåne nu? Mega anläggning med 2 ridhus, 5 utebanor, stallar, 80 hus ska byggas och man får välja vilken tomt och vilken modell på hus. Belysta bilfria uterittsvägar runt anläggningen. De är Jan och Minna Telde som har de.. Läs om de om ni är hästmänniskor! Jag och Linda var där och kollade i ridhuset, i ett hus som har byggts och vi fick en rundvisning av Minnas syster! :) www.hagahill.se Ridhuset:


Ragnar drömmer

Haha, jag vet inte hur jag filmade för videon är upp och ner men jaja..


Ledig dag

Idag har jag hela dagen för mig själv, inget måste, inte fixa något, bara ta de lugnt. Ska rida 19.30 ikväll så fram tills dess ska jag gå runt och filosofera eller nått. Täby har slängt till lite sol över huset och de är blå himmel. Inte så pjåkigt. 
Linda är på Gotland och tar de lugnt, får väl underhålla er själv lite förutom hennes tidsinställda. Så skönt att vara två som har en blogg så slipper man sitta fast klistrad och skriva hela dagarna. Kunna dela upp de liksom.. :)
 
Varför inte slänga in nån vinterbild så här mitt i sommaren? ;)

...

Just nu sitter jag och messar me Mathilda och Linda i nån sån där "smsa flera stycken" grej! Toppen vilken uppfinning... Känns inte som jag vill ta bild på vår konversation då den innehåller massa grejer som vi kanske inte är redo att visa.. Visst vi lägger upp onormala covers men kanske inte sms... Jaja, ska inte göra er nyfikna.. Ni kan få ett smakprov på en av de lugnare delarna.. De var väl den här delen Linda fick något ryck och hittade på massa saker som inte hade me de vi skrev innan att göra.. Och ja, Mathilda heter Hej i mina kontakter, fråga inte varför!


Trött tjej

Just nu har jag tittat på "Pretty little liars". Är det bara jag och min lilla vän Mathilda som ser på de eller finns de någon mer? Känns inte som de då jag ofta frågar folk "Ser du på Pretty little liars? Och de svar jag álltid fått är "Nä, va e de?" Oj vad ni har missat något i så fall haha!
 
Jag fick precis en order av mamma som lydde: Lägg handdukarna från tvättmaskinen i torktumlaren, lakanen ska hängas i torkskåpet, släng in mörka schabrak och benlindor i tvätten och starta, lägg all din smutstvätt i korgarna och sortera de svart/vitt sen kommer jag hem.. Tack ♥
De är typ jag fast i hundformat...
 

Cykeln tog en egen sväng

Skulle ta ner min efterlängtade cykel ner från loftet i stallet idag. Trappan jag skulle nerför är ganska brant så cykeln tog tag i mej istället och flög ner för trappan, öppnade själv dörren, cyklade ut i stallgången tills den ramlade. Antagligen var den sur på mig för jag hade glömt den där uppe i mörkret. På vägen hem sen fortsatte den att åka åt sitt håll så jag ramlade x antal gånger vilket jag aldrig gör. Jaja, hursomhelst så fick jag en ny sadel idag, de kom med den så provred jag i den och den kändes bra. Bailey förändras så mycket så de börjar bli för många sadelbyten nu.. När jag skulle hämta Bailey kände han nog igen mig för han sprang allt va han hade och gnäggade och studsade... De va faktiskt väldigt gulligt!


Gotland

Gotland är nog det mysigaste stället i sverige, när det är bra väder känns det och ser ut som Grekland eller ett annat land i medelhavet, det finns så mycket att göra där som inte har med en storstad att göra utan mer i natur. Även vintern är så mysig. Jag är helt förälskad i Gotland men skulle aldrig kunna bo där. :)
När ni läser det här är jag på Gotland och har förmodligen precis kommit hit (tidsinställt) och jag ska fota så mycket som möjligt och visa sen, sålänge får ni nöja er med bilder från förra året dock var det inte så bra väder då. 
 
 
 
 
 
 

Säng ljuva säng

Igår när vi kom hem gick jag raka vägen till min säng Ich somnade. Har inget minne av att ens gick till sängen, gick säkert och sov... De hemska var att jag var tvungen att ställa klockan på 7 så här ligger jag nu halvsovandes och hela min kropp är död. Ska, eller måste verkligen upp nu för jag ska hämta Ragnar! Har inte sett honom på en vecka, Lycka! Ragnar visar väldigt väl när han är jätteglad, typ överglad! Han springer fort fram till en så han nästan ramlar omkull. Han ler, och de har nog inte med att han är glad men alla hans tänder syns så han ser överlycklig ut. Sen tar de ett tag innan han lugnar ner sig.. Så gulligt! Ett exempel på en hund som "ler" fast Ragnars smile ser inte ut som "Hej, jag tänkte äta upp dig :)"


Cover

Under bilresan har vi övat inför en cover på Perfect two och ja vi sjunger seriöst :)


På väg hem

Har just nu åkt i 100 timmar, orkar inte längre, kudden är obekväm, nacken böjs, bältet skaver in i halsen och de är just så man kan inte sova. Har sovit i sammanlagt 30 min vilket jag inte gillar... Ville sova hela vägen men så blev de ju inte! Ojoj vilket klagande men min nacke är helt krokig xd! Åkte iväg 16 så har åkt i mer än 4 timmar och har hälften kvar, jag orkar inte! Eller lite mindre än hälften DÄ men de tröstar inte..


Linda Hissar

Linn och jag Dissade Dip Dye förut så därför måste jag Hissa Ombre.
Ombre är mörk utväxt och jag tycker det är så sjuktt snyggt och funderar på att göra det själv, exempel så har ju Kenza det och även Victoria's Secret modellen Lilly Aldridge. 
 Den sista bilden är det inte så mycket Ombre men fortfarande så är det ju så snyggt.
 

Detta är vår sysselsättning när de blir tråkigt

Och vi vet, de är jättetöntigt att skriva L+L men vi ville göra de nu :)


Lång kö till Falsterbo

Nu när vi lämnade husbilen och skulle tillbaka till Falsterbo och vår monter så blev de kö. Idag är det final och då verkar de som att halva Sverige ska komma och titta. Kan bara säga då att jag är överlycklig att vi har en monter där vi sitter med glass och dricka medan alla utanför går och trängs och försöker komma fram. Vissa har ställt sig inne i vår monter för att kunna andas en stund haha :) Och på den här bilden är det väldigt lite folk..


Lämna husbil

Nu sitter alla i husbilen. En smått stressad mamma kör som om hon tror att det något race av nått slag. Sista kvällen/natten i Skåne va jättemysig, så de blev ett bra slut ;) När vi nu har lämnat husbilen åker vi tillbaka till Falsterbo, jobbar och sen åker vi hem. Försäljningen gick toppen igår så då var det iaf glada miner! Haha :) Skånska taxin var billig och bra..


Hemma rast med cola burkarna

Antar att jag och Linda flyttar till toan efter de här :)


Mobilskal

Vi har precis varit hos Telenor i deras monter och gjort mobilskal med bilder gratis :) jag tycker det blev jätte snyggt och jag är super nöjd! ;)


Nya stslkers?

Igår när vi skulle till duschen så stod de några killar liten bit ifrån som ropade på oss och vinkade att vi skulle komma. Vi va ganska dryga och sa att man inte skulle glo på tjejer. Vi gick in i duschen och sen så öppnade vi så stod alla en bit bort och fråga om de fick följa med in. Vårat ironiska svar blev såklart "Absolut kom!" vilket de utnyttjade så hela den tiden vi duschade knackade se och slet i dörren. Sen när vi kom ut så frågade dom om vår nummer osv. Sen hela natten satt de och ringde och smsa att vi skulle ut me dom men då hade typ alla redan somnat :) De envisas med att de ska köpa inträde till Falsterbo för att träffa oss... Vi får se hur de blir.. ;) Haha!


Kvällsdopp

Nu sitter vi på restaurang och tänkte lite senare gå ner och bada i skånevatten! Kanske blir en skåning, men jag Ich Linda ska duscha sen så antar att de är lugnt ;) Sverige vann idag Nationshoppningen, riktigt roligt med fullspäckade läktar och alla höll i Sverige flaggor och sånna där skumgummi händer! De jublades när svenskarna blev felfria förutom en då och då mullrade de i hela Falsterbu av "NEEEEEEJ" Som i Globen då.. •Fick ett hårstrå i maten så fick en ny •Linda har bestämt sig för att inte bada Sicken kväll!!


Real boobs rock!

Älskar tröjan, ska ha den när jag är med vissa av mina vänner... som gör allt för att de ska se större ut haha!


Lunch hoppning

Linn och jag har precis kommit tillbaka från att ha kollat på Gran Prix hoppning och ätit lunch (ni börjar nog känna igen våran lunch, wook och hoppning). Idag är det mer folk och försäljningen börjar rulla på :) Precis när vi kom hit imorse tog vi kamerorna i högsta hugg och sprang iväg till dressyrbanan för att få så bra platser som möjligt (vi har inga biljetter) för att fota och se, så vi har massor med bilder som kommer dyka upp här snart! :)


Nellie Berntsson träff vid toaletten?


På samma väg mot Falsterbo som vi alltid går

Nu går vi mot Falsterbo, vädret är ok. Mulet och lite blåst, men de passar utmärkt med våra jackor. De är både varna och vindtäta så vi fryser iallafall inte :) Idag tävlar en vi känner så vi har kameror och hejarklacks rösterna i högsta hugg! Körde på anknäbb och blå jacka ;)


Kändis träffar?

Nu de här tre dagarna har vi träffat väldigt många kändisar inom ridsporten och andra! Har precis pratat med Minna Teldes pappa och syster, ganska kul! Roffe, Malin Baryard, Douglas Lindelöw, Peder, Daniel Zetterman, Lisen Bratt F, Maja och många mer! Tänkte lista på Söndag vilka vi träffat :)


I nuläget kan de inte bli bättre!

Körsbär och hoppning, ganska så bra!


Sitter och umgås med mamma

Linda stack iväg en sväng och tänkte väl gå runt på egen hand? Men de går ingen nöd på mig för jag har världens bästa mamma jag har tid att umgås med! Än så länge går allt lugnt vilket är skönt, vädret är skit ibland och jätteskönt den andra tiden när de inte regnar... Tänkte nog ta en sväng och titta på lite saker, har redan gjort en köpelista i huvudet.. Tror inte att så mycket kommer hem men får se!


De rullat

Nu tänkte jag och Linda gå och köpa lunch och sen titta på ponny hoppningen. Storhästhoppningen är inte rolig att se på, allt är felfritt och allt går lugnt. Ponnyhoppningen är ju galen, ibland galen på ett roligt sätt men också på ett hemskt sätt. När ungarna slår Ich skriker för att hästen rev/vägrade. Tråkigt men sån är hoppvärlden bland vissa småungar, och lägg betoning på "vissa" så de inte blir missförstånd. Men de jag menar är att i ponnyhoppning händer de grejer!! Ganska så kul emellan åt :)



På vår väg till Falsterbo

Tar ju inte mer än 10 min att gå till "Showen" så de är skönt. Slippa gå upp mitt i natten för att hinna. Nu tränar vi på skånska för att sedan på mässan beställa mat skånska vilket kommer bli en utmaning. Något för er läsare att se, när vi skämmer bort oss för alla? Haha!


Skånska lektion

Min mammas kompis och hennes dotter bor här nere i Skåne så idag när vi var på väg hem satt vi och pratade nästintill skånska och vi fick lära oss lite nya ord :) Fick också höra att skåningar tycker att vi stockholmare pratar ganska drygt men att jag och Linda inte tillhörde den gruppen! Kändes ganska bra. Blev mycket skratt när man hörde varandra träna på varandras dialekter. Eller som jag sa "Vi pratar ju svenska språket stockholmska och ni har gjort en variant av den" Men tydligen tycker de att skånska är Sveriges riktiga språk och att vi pratar dialekt haha, what? Vi pratar normalt och ingen dialekt? Sen så åker de över till Danmark ibland för att handla osv. Och de läskigaste av allt som jag verkligen inte förstod var att inte finns backar i Skåne så de kan inte klättra med hästarna, de rider bara på åkrar. Finns knappt skog!! Vad var deras lösning? Jo ett gå band för häst som man kan höja så de blir som en liten backe men de är ju inte samma sak.. Går inte att ladda upp bilder på appen, skulle inte den vara fixad?


Hunting

Vi kollade inte så länge men filmade lite iaf :)


Falsterbo

Linn har precis rymt iväg med hennes tränare för att hämta något (vet inte vad) så nu sitter jag här i ståndet och lyssnar när det är Hunting på banan brevid och försöker hitta en människa här i Falsterbo som Linn och jag har letat efter hela dan och jag har börjat få nys på vart hn är, så ska väl ta och gå efter! Kanske kan avslöja vem sen! :)


Jag och min "göra iordning Bailey" noja

Varje gång jag ska rida så ska jag ha stått i minst 45 min och borstat för att känna mig snäll mot Bailey. Att borsta sin häst noggrant är något jag tycker alla ska göra, inte minst för att de blir rena så är det en riktigt bra massage innan ridning. Bailey ska ha borstad man, svans, pannlugg, ben och ryktad kropp innan jag rider. Han ska helst ha lindade ben som matchar schabraket eller min outfit, annars vita damasker. Han ska ha ett rent schabrak och putsat träns. Smörjer alltid tränset efter användning, men om jag av någon anledning hade mega brottom och inte hann så smörjer jag de ett tag innan jag rider nästa dag. Allt detta har jag fått för mig, att han tycker att de är äckligt att ha ett smutsigt träns på sig eller ett schabrak som kanske har blivit lite hårigt osv. Och de skulle jag också tycka.
 
Men sen kan jag också tänka, om en häst rullar sig så vill den väl vara lite dammig, så när jag inte rider och han har en vilo dag, borstar jag honom inte lika länge utan låter lite damm vara kvar. Så med andra ord piffar jag inte lika mycket.
 
Ja, jag kanske är lite nojig men jag behandlar mina djur som jag själv vill bli behandlad.
Okej, min rosa jacka matchade inte benlindorna, men rosa som rosa.. :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Natten var fantastisk

Varken jag, mamma eller Linda kunde sova inatt då husbilen bredvid oss hade fest och alla skrek och levde rövare (har själv aldrig använt de uttrycket men kände att de passade haha) Till slut somnade vi och vaknade lite senare då de small ner regn, och lät som tegelstenar slogs som ner i taket. Underbart!! Nu är vi iallafall vakna och har snoozat för länge... Brådis! Vår efterrätt igår...


Svar på en kommentar

Vanligtvis brukar vi inte svara på kommentarer såhär i enskilda inlägg utan i samma kommentarsfält men nu gör jag ett undantag. 
Jag fick en kommentar om Cocosolja, och jag antar att ni menar att jag ska förklara? 
Cocosolja inehåller massor av vitaminer och näring som är bra för kroppen och framförallt håret. Det ger huden lyster och håret blir friskt och glansigt. Man kan använda Cocosolja på olika sätt antinget i matlagning, i teet eller som inpackning övernatten. Hon som har världensvackraste och mest vällskötta hår använder Cocosolja så de övertygade mig att testa.
 
 
 
 
 
 
 

Nu är vi överlyckliga!

Nu har vi fått meddelande om att appen fungerar! Nu blir äntligen uppdateringen normal igen och lite roliga bilder på de! Vi gick till husbilen nu och sitter å chillar lite. Skönt med en paus.. Nej, igentligen gick vi hit för att husbilen fungerar inte, elen är paj så ägaren som vi hyrde av är här och försöker hitta felet men de verkar inte gå så bra...
 
 

Första Falsterbo morgonen

Snart ska vi börja dra oss mot "mässa/utställningen", ingen av oss har ju varit på Falsterbo horse show så de ska bli riktigt roligt, som de hästnördar vi är :) Har bara sett bilder över hela arenan så de ska bli roligt att se med sina egna ögon! Tror att vi tar med dator men har vi mycket att göra så blir de uppdatering på kvällen, Linda hade gjort något tidsinställt men här nere i Skåne finns ingen mottagning så vi måste använda internetdelning med mobilerna..

Nu börjar vi komma i ordning

Hejsan svejsan!
 
Nu börjar vi komma i ordning i lilla hyrehusbilen. Den är inte stor men mysig. Har varit på den skånska varianten av Ica Maxi vilket var mer än intressant... Har nu gått igenom med Jane (linns mor) vad vi ska säga till våra kunder imorgon så vi inte skrämmer iväg dem.
 
Ska ut och vandra lite runt i mörkret nu, tydligen sitter det är fyllegäng  vid toaletterna och skriker.. Eller tydligen och tydligen, hör dom ganska väl. 
 
Vi har mycket fönster i vår lilla sovhytt så de blir inte varmt. Man kan välja myggnät eller mörkt draperi. Än så länge har de bara kommit in en minifluga som nu sitter mosad på väggen. En liten souvenir från oss till väggen liksom ;)
 
/Linn och Linda
 

Hello i stügan

Nu har Linn och jag åkt bil i X antal timmar (har ingen koll) och är strax framme :) har egentligen ingen aning om vad jag ska skriva men om vi lyckas skaffa internet i husbilen kan vi fixa blogg då ! :)

Lite mer än halvvägs

Nu har vi kommit lite mer än halvvägs, jag och lilla Linda ligger som ihop mosade bananer. Likselnen! De är verkligen så, vi har fått lite mindre än en kvadratmeter att få plats på. Känner mig som ett ihop skrynklat toapapper om jag ska vara ärlig. Även om jag är en mosad banan eller skrynklat toapapper har vi de iaf mysigt, kuddar, datorer och mobilerna! Nu kör på tills vi kommer till Skååneland :)

Några saker vissa inte visste om mig

Lite töntiga saker jag har fått för mig när jag ska sova..
 
- Jag måste ha borstat tänderna och tagit bort mitt smink innan jag går och lägger mig
- Jag måste också ha min telefon på laddning innan jag somnar och jag måste ha mina hörlurar till telefonen under kudden
- Underlakandet måste vara sträckt
- Jag måste ha mitt sovrum kallt och kudden, så nån timme innan jag ska sova öppnar jag alla fönster
- Framför allt kan jag inte sova ifall de är ljud runt omkring
 
 

På väg mot Trelleborg

Morgonen har varit hektiskt, vi har tryckt ner allt i bilen och tjocka feta Linda fick till och med plarts...!! :D Vi gjorde ett videoinlägg med eftersom bilden fastnar ibland så kändes de onödigt. Har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva om, inget har hänt förutom att Linda i nuläget ligger och halvsover och lyssnar på läskiga Justin.. Blä! Haha, men täkte väl göra samma sak men skippa Justin i hörlurarna. 
 
Har inga bilder i nuläget att lägga upp...Förutom när jag är cool...:P

Packningen går segt

Packningen är inte färdig och de har precis blivit måndag. I nuläget bådar inte de gott men jaja. Allt de viktiga blev nerpackat först så har jag glömt något så är de något av de oviktiga... Vi vet inte om vi får plats med allt i bilen nu när tjocka feta Linda ska följa med så vi kanske måste ta vår hästbuss där vi kan lasta henne. Om vi inte skulle få plats med henne där får vi hyra en jättelastbil... De ordnar sig nog! Linda svarar inte på sms så tror hon har somnat... -.- Ska upp klockan 7 sp jag kommer i alla fall inte dö i bilen. Hinner sova 6 timmar!

Ni kommer få se fram emot många videoinlägg denna vecka!

Bullbak med Tant Herta

Var i stallet tidigare idag men utan framgång kan man säga. Hästarna har gått ut på sommarbete men ponnyn ville inte komma in så vi åkte tillbaka till stallet och klappade fölen istället. På vägen hem kom mamma på att vi kunde baka bullar och ta med i bilen eller bara till Falsterbo och självfallet gjorde vi de, så hela eftermiddagen har Moder Teresa och Tant Herta stått och bakat bullar och snackat skvaller som riktiga husmödrar. 
 
 
 
 
 
 
 

De här med packning går ju sådär..

Vi åker imorgon runt 9, och jag har inte börjat packa än... Kul om man skulle behöva gå runt på Falsterbo i samma "outfit" hela veckan för lilla Linn var lite för lat för att packa. Nej, men skulle gärna anlita någon som packade åt mig. Ska ha med mig tröjor, byxor, shorts, mjukiströja+byxor, plattång, hårgrejor, smink, laddare till alla elektronik delar (usch va de lät konstigt), mobilen och datorn. Nu har jag missat att nämna saker men tror inte att ni är så fruktansvärt intresserade av vad jag ska ha med mig. De viktigaste är iaf mobilen, laddare, datorn, smink, plattång, hårborste, sminkborttagning, och kläder. Resten skiter jag i om jag glömmer...
 
Får se om jag skriver något innan jag somnar men schemat fram till läggdags är fullspäckat!

To the stallet

Ska åka iväg till stallet för att pussa på hästen innan vi åker till Falsterbo, kommer inte vara hos henne på ett tag sen men det blir ju hästar i Falsterbo oxå så kommer nog klara mig bra. 
VI ÅKER IMORN JAG ÄR I EXTAS!!!!!
 
 

Mot Falsterbo

Vi ska försöka att uppdatera på kvällarna och på morgonen eftersom vi jobbar och tänkte skaffa oss ett liv utöver bloggen :) Fast nu överdrev jag för vi bloggar ju ändå bara när vi har tid. Vi får sitta på vägen ner till Falsterbo och göra tidsinställda, fördriva tiden lite liksom.
 
Gå in här för att titta på programöversikten, vad jag och Linda ska roa oss med i en vecka http://falsterbohorseshow.se/se/tavlingar/programoversikt/
 
 

Tänkte väl gå upp strax

Jag och Patricia hade riktigt roligt igår. Själva i lägenheten med musik och sjukt galna påhittade nya danssteg. Riktigt roligt! Gick och la oss runt 1, för Patricia ska på ridläger idag! Efter hon har åkt ska jag ta tag i mitt liv, åka till mamma, prata om lite saker som rör framtiden och sen packa till FALSTERBO!
Ragnars syster och han är ganska lika, och ligger likadant :)
 

Hej Hopp

Var i Täby idag och fixade de sista grejerna, det var inte så mycket köpte bara Dry shampoo, smink borttagnins servetter och cocosolja fast cocosoljan ska jag inte ha med till Falsterbo. Så nu ska jag upp och packa väskan för hinner inte göra det imorn ska till stallet och sen var det något annat jag var tvungen att göra.
 
 
 
 
 
Känner att det blev lite fjortis aktigt inlägg men orkar inte bry mig. Kan lika väl avsluta;
Puss & Kram alla sötnosar :) <3<3<3

BRÅDIS

Nu ska jag duscha, hinna städa mitt rum och toan för snart kommer min lilla prinsessa! Sitter fortfarande i ridkläder och tittar på tv, tror att någon måste sparka mig i baken för att jag ska resa mig. Så motvilligt så de finns inte...
Lilla Patricia när hon var liten mini <3
 

BRÅDIS

Nu ska jag duscha, hinna städa mitt rum och toan för snart kommer min lilla prinsessa! Sitter fortfarande i ridkläder och tittar på tv, tror att någon måste sparka mig i baken för att jag ska resa mig. Så motvilligt så de finns inte...
Lilla Patricia när hon var liten mini <3
 

Ångest

Har sån jävla ångest !
Varje dag skaffar man nya vänner och förlorar vänner. Behöver nog inte säga så mycket mer.. 
 
åh, bort med depp och upp med humöret. Ska till Täby och skaffa de sista grejerna inför Falsterbo och Gotland så kan höras sen :) 
 
 
Vill bara komma bort från allt ett tag och ladda om, Gotland vad jag längtar. 

Stallet snart

Snart ska jag till stallet, jogga Bailey och sen måste jag hem. Duscha, städa badrummet och sen kommer Patricia som ska sova hos mig. Pappa ska bort på kvällen så tänkte att jag kunde få lite sällskap :)
 
Fick lite brottom nu men får hitta på något att uppdatera om när jag kommer hem. Man tänker lätt att "nu på sommaren kommer jag kunna blogga jättemycket" men eftersom min sommar brukar vara ganska lugn, så har jag inte så mycket att skriva om. Har ju däremot ganska mycket tid så de är inte felet :)
 

Lite seriösare kanske

 
Liksom förra inlägget om drömmer, wtf?
 
Nu sitter jag iaf i soffan halvsovandes i hopp om att jag stavar rätt. Somnade runt 2 igår, gjorde en hastig lista på pappas spotify och tog me datan och satte mig i sängen. Satt sen och messade med två utav världens roligaste och bara bästaste människor, Linda, som jag bloggar med och Patricia. Underbart hur man kan sitta å skratta så man viker sig bara av att läsa något som nån utav dom skriver.
Härligt vad man kan göra människor på bra humör på kvällen! Eller är det bara Linda som är "lättpåverkad" av sms,..

Drömmar

Skulle vara så underbart i fall man kunde spara drömma, så man kommer ihåg dem och kan berätta för andra. Oftast så när jag vaknat kommer jag ihåg något ur drömmen och inte hela. Eller så att man kan göra så att någon kan uppleva samma dröm, för alla har säkert upplevt att man försöker berätta något "otroligt" ur en dröm för någon men dom sitter där som frågetecken och tänker "jag bryr mig inte", fast å andra sidan gör jag de me. Orkar aldrig höra på någons dröm men vill gärna berätta...
 
Ett väldigt tragiskt och tråkigt inlägg som inte hade någon betydelse i världen men drömde massor inatt och kommer inte ihåg ett skit så var tvungen..:S?
 
Okej, är fullt medveten om att de e en litet barn som sover i en hand(?) och jag vet inte varför jag tog den!

Skulle inte kunna leva utan musik

Låter töntigt, men skulle verkligen må dåligt och hamna i någon slags depression. Lyssnar på musik på bussen, i affären, i bilen, på toaletten, när jag tittar på tv, när jag lagar mat, när jag badar, när jag är ute och går, när jag ska sova, när jag vaknar, i stallet, när jag rider, när jag gör läxor och nu. Är ofta vaken på nätterna själv, (loner) eftersom min familj är ganska tragisk och sommar så fort de blundar. Somnar aldrig på sommarlovet innan 1, vilket inte är så sent men de är mörkt ute och jag är så fruktansvärt mörkrädd så musik gör så jag inte är så ensam.. Låter ju ganska logiskt :)
 
Kärlek<3
 

Kaffe på kvällen

Oj dricker kaffe medans de andra äter chips och är tjocka, haha nä då. Skyller på att vi ska äta massor i Falsteo så måste dieta så jag inte förlorar min fittness. 

Film på Bailey kommer ikväll

Tänkte lite senare lägga upp en film på en utav Bailey bästa ökade trav genom tiderna. Han har så mycket i sig så han kan mer, men man får plocka fram kapaciteten succesivt. Han var urfin idag! Det är inte ofta man ser Bailey svettig, han orkar så otroligt mycket. Idag red vi i 30 min och han droppade. Han orkar, men han blev svettig, vilket visar att han har jobbat hårt.
 
 

När katterna är borta dansar råttan på bordet

Jag bor ju i lägenhet (inte så stor 4 lägenheter bara) och det är väldigt lätt att våra grannar hör och ser oss, men nu är alla grannar borta och det är såå skönt. Man kan springa i trapphuset, sjunga så lungorna spricker, gå runt i   T-shirt och trosor och spela musik högt utan att få massa klagomål. Och just nu är jag ensam hemma och spelar Justin Bieber så det hörs ända ut på gatan ! 
Nöjd!
 
 
 

Ridskolor vs Privatstall/ägare

Det är väldigt mycket snack om att ridskolor plågar hästarna, de måste gå fler pass om dagen. Massor med barn som drar i tyglarna och sparkar på hästarna, går in till dom när dom äter osv. Jag kan ju redan nu erkänna att jag är lite emot ridskolor men börjar lite smått ändra de.
Jag behöver inte sitta och rabbla upp en lista på saker jag verkligen är emot på ridskolor för många kan lista ut vad de kan vara. Men sen finns de saker i privatstall och bland privat ägare som jag inte gillar. Ridskolehästar får alltid kärlek, vilket många privathästar inte får. Ridskolans djur får hovslagare, veterinär när de behövs, bra foderstat, mycket uppsyn, någon som borstar, kratsa hovar, eleverna får lära sig att visitera, så hästarna får varje dag en "genomkoll", varma ben?, sår?, fästingar?, svullnader?. Privathästar kanske inte får den kollen, man kanske glömmer hovarna och så sitter de fast en sten så hästen får någon symptom.
De är garanterat hos ridskolor att just de inte händer för så vitt jag vet är ridskoleelever väldigt måna om hästarna. Men såklart, så är alla ridskolor olika. Jag vet många som har egna hästar och antingen är deras djur pinnsmala eller så överviktiga så jag snart tror att magen kommer att spricka. Men de man då får höra är att de är bara snälla som ger mat, nej, man är inte säll i fall man gör så att hästen blir så överviktig så att den nu har dåliga ben. Ridskolans hästar får mockade boxar, rent vatten och så vidare. Men de är inte alla som byter vatten till sin häst för att de kanske inte orkar. För att en ridksola ska vara bra enligt mig är det fina hagar som behövs för daglig utevistelse är en del av hästars liv. De ska inte stå i små rutor, de ska ha yta att springa på och röra sig. De behandlar inte heller hästar som nakna utan päls, de slipper ha täcken på sommaren vilket alla hästar borde. Så, försök att ändra synen och se inte ner på ridskolor. Men som jag sa, alla ridskolor är olika, vissa bra, och vissa mindre bra. Samma sak med privatägare, viss tar hand om sin häst, andra inte.
 
 
Men något jag bokstavligen hatar är spiltor, då hoppas jag att de har mega hagar när de är ute.
Jag tycker att en ridskola ska vara ganska liten, lugn och mysig!

För er som känner behov av att veta

så ska jag ut och städa trapp huset och sedan plocka ihop grejer/kläder till resten av högen. Nu vet ni. 
Haha det är faktiskt inte så mycket, det ser bara mycket ut.
 

Topp model och Nutella mackor

Kan man ha det bättre? Tror inte de va. 
Igår satt jag och skrev en packlista inför Falsterbo och herre vad taggad jag är det kommer bli hur kul som helst (hoppas Linn oxå tycker de).
Måste bara tillägga att jag sitter och små skrattar åt alla Belibers som inte har fått några biljetter och skyller på de som inte är Belibers som ska gå och har fått biljetter, ni är allt för roliga ! 
 
 
± En hel drös med grejer.

Första gången jag inte kommer på en rubrik, attans ;)

 Gick upp vid 10, tittade på Desperate housewives, åt frukost och nu tittar jag på Top model. SKa kanske fotograferas idag men vet inte riktigt. De jag i alla fall vet är att jag rider lektion klockan 18.
Ska bara ligga hemma nu och samla massor av energi till nästa veckas falsterbo. Jippie!

Utefärden då

Ja, jag sammanfattade ju allt lite kort i förra inlägget. De hemska var att när vi helt random bytte hästar så satte sig en mega broms på Santrias rygg. Pauline satt redan på Bailey och jag försökte komma upp på Santria utan sadel. Den där bromsen var verkligen inte någon liten hästbroms utan en säkert någon Afrikansk bjässebroms från rymden. Den var overklig, fick panik och tydligen var det inte bara jag och Pauline som stelnade till och dog utan Santria sparkade till och träffade Bailey/Pauline, tror (som tur var haha, är rädd om Bailey xd) att hon träffade Pauline. Ne, stackarn :( Kunde då alltså inte komma upp på henne utan sprang iväg. Den där bromsen flög som ett flyplan i luften och varje gång jag försökte hoppa upp på henne så sturtade den ner, antingen på Bailey eller Santria. När jag väl kom upp försvann den. Red sen på Santria in i stallet varpå hon attackera höpåsarna. De är faktiskt galet hur stark hon är, ser ofta lilla chanslösa Pauline hängandes i grimskaftet när hon får syn på mat.
 
Och den klassiska öronbilden, men hur annars ska man ta foto liksom?

Restaurang

Nu ska jag gå ut och äta på restaurang. Tänkte skriva om min och Paulines färd genom skogen ikväll.
Lite kort: Skrittade ut, hittade inte stigen vi skulle gå på, bytte hästar, en 5 centimeters broms attackerade Santria så hon sparkade Pauline o Bailey. Oups.. ingen dog i varje fall!! Kom hem, jag red in i stallet på Santria som sprang och drog ner höpåsar. Härlig färd! Ni får bilder ikväll :)
 
 

Blir ingen konsert

För min del kommer det nog inte bli någon konsert. Inlägget jag skrev om Justin Bieber konserten var tidsinställt och därför har saker och ting ändrats sen jag skrev det. Om jag skulle gå så skulle jag få biljetterna i födelsedagspresent eftersom jag fyller år om några dagar och hon jag skulle gå med hade redan planerat med en annan tjej och dom skulle sitta och det var ganska komplicerat, så dels har jag ingen att gå med längre och sen är det en annan grej (om man kan kalla det så) som jag vill ha/ska få som jag kommer ha mer nytta av och som jag nästan vill ha mer. Så det blev varken Ris eller Ros. 
 
 
 
 
Du är ju bara för snygg

Godmorgon

Vi kom hem ganska sent igår så orkade inte sätta mig ner och skriva, men vi hade iaf jätte kul och det var roligt att träffa dem igen, vi har ju inte setts på mer än ett år. Dem hade tagit med sig amerikanskt godis vilket är det godaste men jag som försöker sluta äta godis, aja mamma och pappa får äta upp det. 
Ikväll blir jag ensam hemma så får se vad jag hittar på. 
 
 
 

Sista dagen att "ta hand om" Mathilda

Pappa skulle hämta mig klockan 9 imorse för att köra mig till mamma, när jag vaknade var klockan 8.57 så jag satte fart och blev färdig till nån minut över 9. Jag är snabb när jag vill :) Sitter nu med Mathilda och ska titta på Top model, sen ska vi äta lunch.
 
Klockan 15 drar jag till stallet för att rida ut med Pauline!
 
Pauline och hennes Santria!

Jag och skräckisar hör inte ihop när man är ensam!

Tänkte slå på en skräckis nu när alla sover, men kände redan vid "play movie" att de inte var någon riktig succé :) Håller mig till Hawaii Five-0 som inte riktigt är lika läskig. Usch, hemma har vi så många hörn känns de som, där människor kan gömma sig vilket de troligen gör någon dag...
 

Justin Bieber

Som säkert de flesta vet så kommer Justin Bieber hit till Stockholm i april 2013 och ska ha en konsert i Erikson Globe och även fast jag inte är hans största fan och kallar mig själv för Beliber så funderar jag på att gå iaf, liksom det skulle vara hur kul som hels att gå på just hans konsert. Ett minne för livet. Så ni vet vart ni hittar mig  den 6 Juli om inte på ticnet med resten av Sveriges befolkning och slåss om biljetter. 
 
 
 
 
Helt ärligt så är han Drömmarnas kille.
 
 

På väg hem till farmor

Farmor bad mig att klippa hennes hunds klor. Hon går annars till veterinären vilket blir ganska dyrt i slutändan. Hennes syn kanske inte är den bästa till kloklippning, hon är ändå 90 år haha :) Sen ska jag vidare till stallet och rida lektion.. 

Stranden

Sitter i bilen och ska åka till stranden och (bada) sola. Ikväll ska vi till våra kompisar som är hemma i Sverige över sommaren då dom bor på Hawaii på vintern och vi ska fira 4th of july så jag kommer inte uppdatera så mycket. 

Kommer inte ha tid för bloggning...

*Tidsinställt*
 
Tycker att ragnar har väldigt speciella sätt att sova på, just nu hittade jag bara två men han ligger aldrig och sover normalt.. ;)
 

 

Himmelriket snart… när man får gå upp när man vill...

Igår åkte jag till min pappa för att bo oss honom ett tag nu. Men jag är fortfarande barnvakt åt lilla Mathilda, vilket är riktigt roligt men eftersom jag bodde hos pappa var jag tvungen att gå upp 6 för att kunna få skjuts till mamma, om jag inte ville ta bussen dvs, och de ville jag inte. Kom hem till mamma, la mig i sängen här och somnade. Vaknade sen av alla sms som Mathilda bombade mig med, "Vart är duuuu?" "När kommmer duu??" Trodde att jag försovit mig vilket skulle vara ganska pinsamt när man passar någon annans barn. Frågar henne "Men klockan är ju bara 9?, kommer om några minuter" (ska vara hos henne klockan 10 igentligen) "de är lugnt för jag har kompis här" Då tänker jag att jag kunde fått sova liiiiiite längre tyckte jag men inte hon tydligen, liksom varför fråga när man har roligt, så nu när hon tydligen har kompis där ska jag gå dit och hämta henne, slut på de roliga när man väcker Linn ;)
 

Blogg.se är verkligen inte skapad för otåliga

Bloggen vill inte uppdatera, skrivna inlägg "2", nej de är ju fel. Statestiken har aldrig varit så dålig så med andra ord vill den inte uppdatera. Och appen? När ska någon ta tag i den? Jag och Linda får ta de 7 timmar de tar att åka till Falsterbo att skriva tidsinställda ifall ni ska ha något att läsa...
STOR DISS
 
 
 
 

Falsterbo, here we come!

Är så sjukt laddad inför Falsterbo. Mammas jackor kommer i tid, som vi fruktat och allt verkar gå i sin ordning. Jag och Linda kommer sälja jackor, och dels helst knasiga solglasögon från något märke. Vi kommer få ett eget bord i ett bås och sälja de. Men jag undrar om svenskar vågar sticka ut, både jag och mamma kommer gå i sånna och får se om Linda kanske är för cool för att sticka ut och vara lite galen. Tror att de flesta är för rädda för att inte se ut som alla andra. Tråkigt...
 
Idag red jag Bailey i ganska avslappnad form och red igenom LA:1 & P1, kändes bra. När man väl får till hans ökade trav är de så stor skillnad från när vi köpte honom. Han har blivit stark och orkar nu och han håller ökningen jämt :) Har också lagt en padd under sadeln, tillfälligt. Känns som han trivs så mycket bättre nu.. Har bytt sadel ett antal gånger nu pga nya muskler.

Dagarna går fort och tiden räcker inte till

Jag hinner inte sätta mig ner och skriva på dagarna så ni får leva med att det blir såhär på kvällarna, jag jobbar på de tidsinställda som kommer upp när jag är på Gotland så det inte står tomt :)
Om folk är intresserade och vill veta vad jag har gjort idag så har jag tränat och sen åkt till Värmdö och spelat Minigolf i värmen med min far, mycket trevligt. 
 
Så gulligt dem hade Grisar brevid ''banorna''.
 

Barnvaktardagen nummer 2

Sitter här med Mathilda och tänkte skriva något för att roa våra läsare, även om de vi skriver inte är så roande haha! Nu har vi precis badat och som den badkrukan jag är klev jag först upp utav oss. Mathilda låg kvar och sprattlade i poolen med ett väldigt stort cyklop. Om någon timme sådär tänkte vi äta som kommer nästa race med barn som jag ska passa. Två urgulliga små barn, som jag har passat en hel del..både på övernattning hos mig och på dagen. Ska också jag ta hand om de små sötnosarna när deras föräldrar gifter sig. Hur kul som helst! Fullt upp liksom :) Efter barnpassar stugan som vårt hem har blivit åker jag till stallet och för hoppningsvis rider ut med Pauline.
 
Romme med bästa Patricia..
Nån random "modell bild" :)
Inte bara jag som är ben&jerry freak..
 
 

Åh Jesus min skapare

Moder Teresa kom hem från Danmark idag och guess what hon köpte med sig Abercrombie and Fitch kläder. Så nu sitter jag här i min nya Hoodie och blir hög på den underbara doften av Abercrombie. 
 
Oj det blev något fel med bilden men den är helvit.

2 Juli 2012

Eftersom blogg.se appen inte fungerar så blir det svårare att hinna blogga och tappar därför orken och lusten.
Linn och jag åker till Falsterbo om en vecka och direkt efter det åker jag till Gotland i två veckor och sen är det en vecka jag kanske ska åka iväg med några av mina kompisar igen, så det är nästan en månad jag inte kommer blogga så mycket. Men kan göra ett par tidsinställda så inte Linn behöver stå för allt själv och sen kan jag ta med datorn till Falsterbo och se om det finns internet där så kan vi uppdatera Live.
 

Barnvaktning gör uppdateringen dålig

Ni fick i alla fall ett inlägg av min lilla kompis Mathilda. Hur rolig som helst, typ första gången jag träffade henne. Tydligen var jag världens bästa barnvakten som finns och rolig. Ni får lite uppdateringen i kväll :)

heeej

hejsan alla ute i världen. jag är just nu hemma oss min nya barnvakt linn och vi har badat i hennes pool och sen har vi titta på gammla skolfoton av henne och mig och käkat godis!!!!!!!! Nu så håller linn på att göra matt till oss och det blir köttfärsås och makaroner, min mamma har gort köttfärsen men hon gör makaronerna gust nu!!!!
När makorenra stog och kokade så tog vi roliga biler på mig och linn på Photo Booth!!!!!!!!!!!!!
 
Jag hetter Mathilda och har nu skrivit i dena bloggen!!!!!!
 
P.S Jag har en egen blogg!!!!!, skriv på google boktjejen och sen står det boktjejen recenerar böker för barn och unga.
 
D.S Linn är den bästa barnvakten man kan få!!!!!!!!!!!!
 
Hej vi är galna

Fråestund del 2 i skrift

Linda; har du haft andra djur än hästar? :)
Linda svarar: Ja det har jag. Jag har haft en hund, tror att vi hade en fågel och sen vet jag inte om det var jag eller min bror som hade en guldfisk.
 
Båda:vilken sport skulle ni göra om ni inte red? Linda; varför tog ni bort Bandito och Michi? Linn; hade inte du en c-ponny? Vad hände med den?
Linn svarar: Jag skulle kanske börja med badminton, tycker de är skitkul! Jo jag hade en c-ponny, Winchester. Han avlivades vilket var de absolut bästa för honom. Han hade ont.
Linda svara: Jag skulle förmodligen dansa. Både Bandito och Michi var sjuka ( inte feber då utan sjuka ) så vi valde att ta bort dom för deras eget bästa.
 
Om ni skulle åka till en öde ö och fick ta med er en sak, vad? Om ni fick ta med en person, vem?
Linn svarar: Mitt svar är nog ganska logiskt, skulle ta med en båt så jag kunde åka därifrån för skulle nog inte vilja stanna. Antagligen någon som kunde köra båten och hittade hem.
Linda svara: Har ingen aning, kanse en kniv så man kan fixa mat osv. sen skulle jag gärna ha med en människa som inte vill äta upp mig efter någon månad ensamma. 
 
Linda: har du en pojkvän? Linn: har du en pojkvän? Är ni kära?
Som vi sa i del 1, en för varje dag haha! Nej, vi är inte kära.
 
 
Till båda: bästis ( ni får säga flera)?, vad ska ni göra i sommar?, vad tycker ni om era skolor? Kram! Superbra blogg<33
Linn svarar: Många bra vänner.. :) Falsterbo, ta de lugnt och bli brun.. Om vädret någon gång tillåter solning? Blää, nej de gör jag inte! 
Linda svarar: I sommar ska jag åka till Falsterbo och sen till Gotland med Madde :) Jag tycker faktiskt om min skola, den är väldigt bra. 
 
Jättebra blogg! - vad är era favorit klädmärket till er/häst? - är ni bortskämda eftersom ni får ha häst och har fin utrustning?
Linn svarar: Hollister, Abercrombie, pikeur (hästkläder). Schockemöhle (benlindor, schabrak), stübben, amerigo. Nej, jag anser inte att jag är bortskämd. Bortskämda är de som säger "jag vill ha" och får. 
Linda svara: Till mig själv föredrar jag gärna Abercrombie, Victoria's secret och/eller Gilly Hicks men till häst vet jag inte!? Jag är inte bortskämd då min första häst Bandito köpte jag för egna pengar och har användt den mesta utrustning från tidigare hästar igen. 
 
Vi gör en sån här rolig där man får välja! Sommar/Vinter Hav/Pool Häst/Hund Jobba i stallet på Morgon/Jobba i stallet på kväll Godis/Chips Pojkvän/Vänner Hollister/Abercrombie&Fitch Sen en fråga till dig Linn. Hur ska du klara dig utan mig när du drar iväg till Thaaiii :( Kram på er!
 
Linn svarar: Sommar/Vinter Hav(utomlands)/Pool(hemma) Häst/Hund Jobba i stallet på Morgon/Jobba i stallet på kväll Godis/Chips Pojkvän/Vänner(helst båda) Hollister/Abercrombie&Fitch (de har ju lika kläder men väljer ändå A&F) Jag kommer sakna dej som sjutton! <3 Kram
Linda svara: Sommar/ Vinter Hav/Pool Är det varmt i havet så uppskattas det. Häst/Hund Joba i stallet på morgonenJobba i stallet på kvällen Båda kan vara väldigt mysigt på olika sätt. Godis/Chips Tycker egentligen inte om något utav det men äter det ändå korkat nog, borde sluta. Pojkvän/Vänner Hollister/Abercrombie and fitch
 
Linn: en bästavän eller flera bra vänner ?:) Linda: bästa killkompis/killkompisar? :))
Linn svarar: De vet alla och du redan svaret på! :)
Linda svarar: Jag har en bästa killkompis och många bra killkompisar. 
 
 

Snabbt

Jag har varit ute och sprungit och ska snart åka till min kusin så kommer inte uppdatera så mycket. :)
 
 
Jag är inte den smalaste människan eller har den snyggaste kroppen men jag trivs med mig själv och de är det viktigaste.

Får panik av folk som inte vågar synas..!

Jag syns ofta, ganska ofta. Ett exempel på de är när jag är med Linda, vi har inga som helst problem att vara galna när folk ser oss. Vi dansade på vägen till stallet. Körde vårat egna race som ankor och helt störda påhittade danssteg på trottoaren och folk trodde vi var galna och minst sagt dumma i huvudet, men de bjuder vi på. Som Linda, som över övergångsstället la sig och gjorde armhävningar framför en bil som stod och väntade. Som tur var asgaravde hon som körde men ändå! Vi pratade om de, att vi skulle aldrig vara störda med andra, i alla fall inte lika mycket som vi är när vi umgås. Oftast är jag med kompisar som är lite mer neutrala, som man kan chilla med, vilket också är bra.. Men då kommer vi till dom här personerna som leker myror, som inte syns inte hörs inte gör något. Ett exempel på idag, när jag red på utebanan som är väldigt stor, jag var själv så kommer den här tjejen "Ehh... skulle de vara okej ifall jag skulle kunna rida lite här?" Jag "Ja såklart, banan är inte gjord för mig haha" "Du kanske skulle öva på något själv, för jag vill inte komma och störa" De är gulligt att fråga men Då är ridbanan mega stor (ska inte överdriva men den är stor) och jag rider runt där, barbacka och tar de lite lugnt liksom. Och när jag kommer i skritt på långa tyglar på spåret och hon gör en skänkelvikning ut mot spåret men är minst 10 meter ifrån  men när hon svänger och säger "Oj, hehe" Och de lite rädda leendet som säger "FÖRLÅT FÖRLÅT, de var inte meningen.. verkligen!" 
 
På framridningar i dressyr: 
 
De där som har de vackraste ponnysarna och vill gärna psyka och rida så skitbra som de bara går tänker typ "AKTA FÖR SJUTTON GUBBAR!!!!" "MEN ÅHH.. FLYTTA PÅ ER!!!!" "Men åh sluta var ivägen för oss, de är meningen att ni ska flytta på er som elever gör i skolgången i filmer när coolingarna kommer"
 
För några år sedan kunde jag stanna och råglo på de där vackra hästarna med ryttarna som hade pondus och red runt och såg ner på alla. Jag red som en ynklig kyckling och aktade mig för alla. Nu, efter några år börjar jag få lite mer energi och vågar rida på ordentligt, våga visa upp mig och Bailey och tänka "HÄR KOMMER JAG!" Istället för "Ojojoj, förlåt.. hehe oj.. du red in i mig men de var jag som var ivägen" 
 
De jag menar är att folk borde inte bry sig om hur folk uppfattar en, såklart vill jag inte va den där störda tjejen i Täby men allt ska inte vara så perfekt, helt galet att så många vill vara så perfekta, så bra, så smarta, så smala, så snygga, så glada, den som har störst bröst är bättre/snyggare/finare/coolare. Visa att du finns, att du existerar, visa dina brister och säg att de är ok att de finns, gör de bästa av den du är och hur du är. 
 
 

 
 
 
 
 
 

Godmorgon alla goa och glada!

*Tidsinställt*
 

Idag får det bli en slappardag. Ta det lugnt, åka och kolla när Emma (en tjej i stallet) tävlar, i sån där konstig gren när hästen ska hoppa ;) Haha! Efter de, åka och ta hand om min ponny, kanske åka hem i mellan då de är mysigare att rida på kvällen då de är lugnt och inte massa människor runt i stallet!
 
Ska rida på lite, rida igenom P1 och La:1 inför Falun.
 
Barbacka ritten igår:
 
Igår red jag barbacka på Bailey för första gången på ganska länge! Borde börja med de mer, bra för min balans och skönt för Bailey rygg. Gick faktiskt riktigt bra! Ridpasset i förrgår gick åt skogen kändes de som, Bailey och jag var ur fas och inget stämde mellan oss. Alla har dåliga dagar (till och med djur). Skönt att rida barbacka utan så mycket krav så allt kändes bra, slutor i skritt trav och galopp på diagonalen gick toppen. Kände att han lyssnade, hade energi och jobbade med ryggen. Ett stort plus för barbacka ridning så man känner om hästen verkligen jobbar, och hästen brukar bli mer lös och följsam i fronten, såklart! 
 
Hoppas de går lika bra idag!
Så här fina blir ridbyxorna efter att ha suttit på Bailey!
Ny häst i stallet och de var en riktig going sa Bailey. Verkade som att Bello tycket Bailey var okej han me :)
Han stod och slickade på Baileys mule, lite gay kanske men va gör de? ;)
 
 

RSS 2.0