Så här är det..

Vår blogg har gått från 323 läsare till 140, ni som själva har en blogg vet hur de känns när de sjunker, i alla fall vissa av er... Den där blogglusten försvinner lite mer och lite mer hela tiden! Vi tänkte nu sluta. 
Såklart att de är tråkigt, men vi tänkte ha kvar bloggen och våra presentationer och sedan starta igen i sommar! Håll utskik hörni! :)

Ha en bra vinter/vår så ses vi i sommar!
Kramar från oss :)

 

Info om Linda

Jag är en glad tjej född 98 och bor i vaxholm men jag går i skola i Täby. Jag lever livet med hästar, kompisar och med min goa familj! Jag har ridit större delen av mitt liv och har haft 5 ponnysar som jag tävlat och tränat med bra resultat, dock har jag ingen av dom kvar och är på väg att sluta med ridningen.
Eftersom jag är helt värdelös på att prata om mig själv kan jag köra fem snabba istället!

- Jag har ridit och utbildat/tävlat ungefär 32 hästar och ponnyer.

- Jag hatar skolan (men det gör ju alla så de är ju en självklarhet!)

- Jag hatar småkryp och börjar gråta om det är en spindel i min närhet.

-  Jag har en humor utöver den vanliga, det är dock bara Linn som förstår den!

- Jag är ett sommarbarn och gör vad som hellst för att få vara i sol och värme.





Info Linn

Hejsan, mitt namn är Linn och är född 98. Jag bor i täby med min mamma och min lilla hund Ragnar. Ragnar är en Jack Russel på snart 2 år. Många har ofta förutfattade meningar om Jack russels, att de ska vara bitska och tjuriga. Ragnar passar inte in på den beskrivingen nånstans. Han är hur go som helst! Hos min pappa i Danderyd bor min syster Rebecca som precis fyllt 21 och två hundar Molly och Poppsi som är blandras mellan schäfer och gråhund. För att sedan inte glömma min vandrande pinne Sigrid, som jag köpte för att ha med till en redovisning i skolan. Men eftersom hon är så fruktansvärt äcklig så varför inte lämna kvar henne till skolan? De gjorde jag men måste dessvärre ha henne nu över påsklovet då min biologilärare skulle till Dalarna. Sigrid är inget viktigt ämne i denna lilla text så vi hoppar över till min betydligt större fyrbeta ponny Bailey som jag haft i om några månader ett år. Han är min fjärde ponny genom tiderna. Först fick jag lilla b-ponnyn Knekten, sedan lite större b-ponnyn texas och sen min lilla fina c-ponny Winchester som vi var tvungna att avliva i augusti. Jag hade då Bailey och de va skönt så jag hade något att sikta framåt med. Bailey är en 9 årig, snart 10 årig D-ponny valack. Han har fortfarande väldigt mycket hingst i sig som visas lite väl ofta kan jag tycka, men de är väl bara gulligt! Innan han kom till mig hoppade han och hade precis blivit påbörjad sin dressyr utbildning som jag nu fortsätter att jobba på! Jag är alltså dressyr ryttare ut i finger spetsarna haha. Jag började tävla honom 6 veckor efter jag köpte honom och åkte då på ett meeting med min kära bloggvän Linda. Vi började lite smått på en LB och vann. En super kul första start. Sedan dess har vi tävlat och tränat som attan för att sedan för 2 veckor sedan startade jag första tävligen för året. De var en LA och slutade som 3a på 66%. De lönar sig att träna! Lilla Bailey och jag tävlar också nu i helgen i Falun där meetinget förra året hölls. Mesta dels av de jag skriver kommer handla om Bailey och Ragnar, mina dagar och mina hemska timmar i skolan. Nu får ni unna er lite bilder efter denna novell.
Bailey
Ragnar

Och här har vi den berömda Sigrid!

Och sist men inte minst (för de är sigrid) jag! Och nej de var faktiskt inte jag som valde bilden utan min kollega Linda, vill inte framstå som ego men ni kommer få se så mycke bilder på oss så här kommer lite uppvärmning!

RSS 2.0